Princeton Studie: Black Lives Matter verantwoordelijk voor 91% van de rellen in de afgelopen 3 maanden

0
172

Een nieuwe studie van de US Crisis Monitor van Princeton University toont aan dat de VS tussen 26 mei en 12 september 637 rellen hebben meegemaakt, en 91% van die rellen waren gekoppeld aan de Black Lives Matter-beweging.

Met andere woorden, BLM was verantwoordelijk voor 9 van de 10 rellen in het hele land.

Rellen worden door de studie gedefinieerd als “demonstraties waarbij demonstranten zich schuldig maken aan gewelddadige, ontwrichtende of destructieve handelingen (bijv. geweld, plundering, vandalisme, enz.), evenals bendegeweld waarbij gewelddadige bendes zich richten op andere personen, eigendommen, bedrijven of andere groepen”.

“Negenenveertig staten, Washington, D.C. niet meegerekend, hebben in die periode rellen meegemaakt, vond de studie. Californië leidde met 86 rellen tijdens die tijd, dicht gevolgd door Oregon met 79 rellen, tonen de gegevens,” meldt de Daily Caller.

De babbelaars van de mainstream-media hebben herhaaldelijk beweerd dat de rellen ofwel niet op grote schaal plaatsvonden, ofwel “meestal vreedzaam” waren.

De statistieken suggereren anders.

Ondanks pogingen om de rellen voor te stellen als vreedzame protesten, trappen steeds meer Amerikanen er niet meer in.

“Een meerderheid van de Amerikaanse volwassenen (55%) geeft nu tenminste enige steun aan de beweging, tegenover 67% in juni te midden van landelijke demonstraties die werden aangewakkerd door de dood van George Floyd,” meldde Pew. “Het aandeel dat zegt de beweging te steunen is 29%, tegen 38% drie maanden geleden.

Als men bedenkt hoezeer degenen die weigeren steun te betuigen aan het BLM zijn geïntimideerd en zwart gemaakt, zijn de werkelijke cijfers waarschijnlijk veel lager in termen van steun voor Black Lives Matter.

Het is geen verrassing dat Democraten als Nancy Pelosi nu pas na 4 maanden chaos de rellen, plunderingen en brandstichting veroordelen.

Na aanvankelijk het geweld te hebben genegeerd of gerechtvaardigd, hebben de Democraten de peilingen gezien en zijn 180 graden gedraaid.

BLM-leider verdedigt plunderingen in Chicago – ‘Dat zijn herstelbetalingen’

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties