Immigranten met een boot stappen uit op het naaktstrand – drankjes werden geserveerd

0
203

Het was een vreemd gezicht toen maandag een boot met immigranten arriveerde op een naaktstrand in Groot-Brittannië, waar de nudisten drankjes aanboden. 

Massale immigratie naar Europa gaat door. Maandag arriveerde een boot vol immigranten op een naaktstrand in het zuiden van Engeland.

Naar schatting 80 nudisten waren aan het zonnebaden op Fairlight Glen Naturist Beach toen een rubberboot met 10 mannen en een vrouw het strand naderde, schrijft RT. Een van de nudisten ging het water in om “te kijken of ze in orde waren”.

Een aantal van de mannen wendde de blik af, maar een aantal van hen grijnsde een beetje“, vertelt nudist Jamie Antley tegen The Sun. Van de immigranten wordt gezegd dat ze verbaasd waren over de aanblik die ze op het strand ontmoetten, eenmaal daar werden ze opgewacht door nudisten die hen warme drankjes aanboden.

Ondanks het enthousiaste welkomstcomité begrepen de immigranten dat ze het land illegaal waren binnengekomen en vertrokken ze onmiddellijk het bos in om zich daar uit de voeten te maken. De politie bevestigde later echter dat de illegale immigranten waren gevonden en gearresteerd.

Niet geloven, de politie kwam opdagen en zocht migranten op een strand vol naakte mensen. We konden niet geloven dat het gebeurde“, zei een andere nudist over de bizarre gebeurtenis.

In september stak een recordaantal illegale immigranten het Engelse Kanaal over om Groot-Brittannië binnen te komen. Volgens de autoriteiten zijn alleen al deze maand 1487 illegale immigranten gearresteerd.

Toch is het allemaal maar afleiding en toneel om de krantenpagina’s mee te vullen, want de grote meerderheid van de immigranten komt legaal en per vliegtuig.

Asielorganisaties betalen mensenhandelaars in het Middellandse Zeegebied voor het smokkelen van migranten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties