Imam: “Ga naar Europa als vluchteling en bezwanger hun vrouwen!”

0
138
Sjeik Mohammed Ayed: "bezwanger hun vrouwen!" - Foto: Memri

Een imam legt uit waarom de zogenaamde vluchtelingen – alle moslims – naar Europa komen: om onze vrouwen te bevruchten en kinderen ter wereld te brengen.

Sjeik Muhammad Ayed (الشيخ محمد عايض), een vooraanstaande figuur onder de moslims, maande de moslims aan in een toespraak in de Al-Aqsa-moskee: “Maak kinderen met westerse vrouwen, zodat we de Europeanen kunnen overweldigen, als Allah dat wil“.

“In heel Europa – volgens Sjeik Mohammed Ayed – haten mensen moslims. Ze willen ons dood hebben, maar ze hebben hun vruchtbaarheid verloren.”

“We zullen ze vruchtbaarheid geven. We zullen onze kinderen via hen baren en opvoeden, want we moeten hun landen veroveren.“

“Duitsers, Amerikanen, Fransen en Italianen zullen gedwongen worden om vluchtelingen op te nemen.”

Sjeik Mohammed Ayed spreekt van een “demografisch oud” Europa dat veroverd moet worden. Het discours is enigszins vergelijkbaar met dat van Bergoglio over “Grootmoeder Europa”, dat jonge immigranten nodig heeft om een “droog” continent te insemineren, wat verontrustende vragen oproept over de bedoelingen van deze paus.

Veel van deze “vluchtelingen” zijn al onder ons. Ze komen om te claimen wat van ons is. Gemengde huwelijken zijn een van de middelen om dit te bereiken. Als het anders was, als er gevaar was, zouden ze eerst hun dochters, vrouwen en moeders laten “vluchten”.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties