EU voorzitter Von der Leyen kondigt geheim EU-immigratie pact aan – Haalt woedend uit naar immigratiecritici

De EU werkt in het geheim aan een nieuw migratiepact. De inhoud moet tot het einde toe geheim worden gehouden.

1
1045

Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, kondigde op Twitter aan dat het ontwerp voor een nieuw “EU-migratiepact”, dat strikt geheim is gehouden, op 23 september zal worden onthuld. In een andere toespraak beledigde ze anti-migranten als rechtsextremisten. Europa moet ook in de toekomst leven met migratie en in staat zijn deze te beheersen. Gezien de omstandigheden in Moria zijn de zenuwen blijkbaar gespannen.

Muilkorf voor ambtenaren

Het blijkbaar zeer explosieve Pact-document is sinds maart herhaaldelijk aangekondigd. Centraal daarbij staat de gewenste solidariteitsclausule voor een Gemeenschappelijk Europees Asielstelsel (GEAS). Volgens deze clausule zouden de EU-landen in de toekomst naar de Brusselse pijpen moeten dansen bij het accepteren van migranten, bericht Wochenblick. Tot nu toe is hiervan geen enkele regel gepubliceerd. Blijkbaar is het de bedoeling om een soortgelijk scenario als met het VN-migratiepact te voorkomen. Het pact wordt als een geheime aangelegenheid behandeld.

Insiders zeggen dat sinds Von der Leyen de leiding heeft over de commissie, strikte regels gelden: iedereen die interne informatie aan de media doorgeeft, moet rekening houden met draconische straffen. Enkele weken geleden zou er dus een ambtenaar van de Commissie zijn ontslagen. Het is echter nauwelijks waarschijnlijk dat de Commissie de EU-landen zo gemakkelijk met zo’n explosief document zou bombarderen. Normaal gesproken wordt een dergelijk document opgesteld in overleg met de lidstaten, dat wil zeggen de regeringsinstanties. Ook zij lijken hun mond te houden.

Tegenstanders van migratie zijn rechts-extremistische haatzaaiers

Daarvoor meldt de strenge Von der Leyen zich regelmatig op Twitter: daar kondigde ze ook de aanstaande indiening van het pact aan, dat een menselijke en humane aanpak nastreeft. Het redden van mensenlevens op zee is niet vrijwillig en die landen die aan hun wettelijke en morele verplichtingen voldoen of meer blootstaan ​​dan anderen, moeten kunnen vertrouwen op de solidariteit van de hele EU.

In een toespraak die ook op Twitter werd gepubliceerd, predikte ze de “onwankelbare waardigheid” van mensen, ongeacht waar ze vandaan komen, en viel ze woedend iedereen aan die het niet zo ziet als rechts-extremistische haters.

Ze erkende de weerzin van het publiek met minachting, “jij bent voor de haat” “wij zijn voor de oplossingen”. Er zal altijd sprake zijn van migratie, met andere woorden, de Europeanen zullen zich ermee moeten verzoenen. Elk jaar komen 2 miljoen migranten naar Europa plus 140.000 vluchtelingen, zoals in het voorgaande jaar, legde ze uit. Europa moet dit kunnen en moet dit kunnen beheersen.

Europese Commissie schrapt Dublin-verordening – introduceert nieuw “solidariteitssysteem” voor “migratiebeheer”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
1 jaar geleden

De EU is een bende fanatieke blanken-haters, geobsedeerd door het uitvoeren van het zgn. “Kalergi-plan”, dit wil zeggen: het overstromen van Europa met bruine en zwarte immigranten, en hen dan zo te “integreren” totdat het blanke ras volledig is verdwenen en vervangen door een bruinachtige hybride mensensoort.
Al hun mooie woorden over klimaat, een duurzame toekomst, bescherming tegen virussen, de bescherming van de zwakkeren, enz…. zijn de dekmantel waaronder zij hun duivelse plan voor de uitroeiing van het blanke ras uitvoeren.