Lerares vertelt leerling dat ze geen recht heeft op een mening omdat ze “blank” en “blond” is

0
421
Archieffoto - ter illustratie

Een videoclip toont een grootmoeder die een lerares telefonisch confronteert met hoe ze een leerling vertelde dat ze geen recht had op een mening omdat ze ‘blank’ en ‘blond’ was.

De beelden beginnen met de oma die aan de lerares uitlegt dat haar kleindochter huilt en niet naar school is geweest vanwege deze “BLM-crap”.

Vervolgens beschuldigt ze de lerares ervan dat ze haar kleindochter heeft verteld dat ze geen recht had om haar mening te geven over de kwestie omdat ze Brits is, blank en blond haar heeft.

Nadat haar is verteld dat er een audio-opname is van de uitwisseling, antwoordt de leraar: “Nou, ik kan het me misschien niet herinneren.”

De lerares beschuldigt vervolgens de kleindochter Kelsey van het hebben van een ‘blank privilege’ en zegt dat ze niet “doorleefde” wat het andere meisje dat betrokken was bij de discussie (die blijkbaar zwart was) had meegemaakt.

Vervolgens bleek dat Kelsey geweigerd had om Black Lives Matter te eren en de lerares had onmiddellijk de kant van de zwarte student gekozen omdat “Kelsey niet in de positie is om te weten hoe zwarte meisjes zich voelen”.

De grootmoeder beschuldigt de leraar ervan racistisch te zijn als het gesprek eindigt.

“Als deze lerares een zwarte student had verteld dat haar mening er niet toe doet omdat ze zwart is, zou ze ontslagen worden, haatmisdaad aanklachten onder ogen zien en het verhaal zou internationaal nieuws zijn,” schrijft Chris Menahan.

Dit is de zoveelste herinnering aan het feit dat de extremistische BLM-retoriek niet alleen vrijwel elke bestaande culturele instelling en industrie heeft overgenomen, maar dat ze nu ook de scholen heeft vergiftigd.

Zoals we vorige maand benadrukten, uitte een linkse leraar zijn bezorgdheid dat ouders zich nu meer bewust en vijandig zullen worden van wat hun kinderen wordt geleerd vanwege afstandsonderwijs door het coronavirus.

Alles wat in de weg staat van een woke indoctrinatie is blijkbaar een slechte zaak.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties