De kosten van de George Floyd rellen naderen $1 miljard, volgens vroege ramingen

0
99

Vroege schattingen van een afdeling van Verisk Analytics genaamd Property Claims Services raamde de kosten van de rellen in de nasleep van de dood van George Floyd ergens tussen de $500 miljoen en $900 miljoen.

Met die totalen die naar verwachting zullen stijgen, verwacht het Insurance Information Institute dat de wijdverbreide rellen van 2020 uiteindelijk de duurste in de Amerikaanse geschiedenis zullen zijn.

Op dit moment zijn de 2020-rellen van Floyd de op één na duurste, net achter de rellen van 1992 vanwege Rodney King in Los Angeles. Die onrust bedroeg $775 miljoen aan verzekerde verliezen die, gecorrigeerd voor de inflatie, resulteerde in $1,4 miljard in huidige dollars.

Wat de rellen van 2020 onderscheidt van andere is dat ze nationaal waren in plaats van lokaal. Floyd stierf op 26 mei, en in iets meer dan een week waren meer dan 50 steden in 23 staten gedwongen een avondklok in te stellen vanwege de rellen. De Nationale Garde werd in 30 staten geactiveerd om de vrede te helpen bewaren.

https://dissident.one/2020/09/12/126/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties