Mohammedaans seksroofdier uit Kosovo gearresteerd voor verkrachting en marteling van vrouwelijke student in Frankrijk

0
200
Angers - Paleis van Justitie - foto: Selbymay - CC BY-SA 3.0

Een mannelijke migrant met een lang strafblad en meerdere uitzettingsbevelen werd gearresteerd bij de brute verkrachting en marteling van een 20-jarige universiteitsstudent in haar appartement in Angers, Frankrijk, volgens de berichten.

De vrouw was na haar eerste lesdag op 31 augustus naar huis teruggekeerd toen de verdachte haar flat binnendrong en zijn slachtoffer wurgde, sloeg en verkrachtte tijdens een beproeving die ongeveer drie uur duurde.

Nadat de verdachte uiteindelijk vertrok, ging de vrouw naar de politie om aangifte te doen.

De autoriteiten konden de verdachte opsporen dankzij een duidelijke tatoeage en er zijn ook DNA-stalen genomen en naar een misdaadlaboratorium gestuurd voor verdere bevestiging, meldt Infowars Europe.

“De dertiger, die sinds 2018 al minstens zes keer veroordeeld is voor inbraak, belediging en rebellie, heeft ook straffen uitgezeten voor seksueel vertoon en aanranding, waaronder die van een gehandicapte in het Universitair Ziekenhuis van Angers”, rapporteert Le Figaro.

“Tot slot werden twee vijfjarige verboden op Frans grondgebied tegen hem uitgesproken in 2018 en 2019.”

Ondanks meerdere uitzettingsbevelen zijn pogingen om de buitenlandse crimineel van Franse bodem te verdrijven mislukt omdat hij in Joegoslavië is geboren, dat niet meer bestaat.

De man beweert naar verluidt een “Kosovaarse onderdaan” te zijn, maar beschikt niet over bewijsstukken en de regering van Kosovo heeft hem niet als burger erkend.

Pogingen om de identiteit van de man te bevestigen bij de autoriteiten in Servië en Macedonië hebben vergelijkbare resultaten opgeleverd.

“Servië en Macedonië zijn ook gecontacteerd en hebben negatief gereageerd. Bij gebrek aan landen om hem te aanvaarden, was het niet mogelijk om de gerechtelijke beslissing ten uitvoer te leggen”, aldus de plaatselijke openbare aanklager Éric Bouillard.

“Hij is geboren in 1987 in een land dat Joegoslavië heet. Het is niet gemakkelijk om mensen terug te begeleiden naar landen die in oorlog zijn of zijn geweest. Dat geldt ook voor Eritrea. Vietnam reageert soms helemaal niet.

Een verscheidenheid aan obstakels kan de verwijdering van illegale migranten uit de E.U. landen een moeilijke taak maken, vooral waar er weinig politieke wil is om het te doen.

In een recent geval werd een Tunesische man die verdacht werd van het opzettelijk beschadigen van ten minste 38 auto’s in België, door de politie vrijgelaten en bevolen het land te verlaten – maar hij kon dit niet doen vanwege coronavirus-gerelateerde reisbeperkingen.

De Belgische Dienst Vreemdelingenzaken heeft onthuld dat slechts 8,5 procent van de migranten die bevolen werden het land te verlaten, dat ook daadwerkelijk doen.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties