Officier van justitie die deal sloot met Akwasi zit samen met Mitchell Esajas in bestuur Meldpunt Discriminatie

0
188

Het is de zoveelste typische linkse actie van justitie. Pegida wordt altijd zoveel mogelijk dwarsgezeten, maar Antifa kan vrijelijk demonstreren. Demonstranten tegen de Corona-noodwet worden uit elkaar geslagen, maar 10.000 anti-blanken mogen wel op De Dam demonstreren om hun liefde te betuigen aan de serie-criminele junkie George Floyd.

Gisteren twitterde de nazaat van Ghanese slavenhandelaren, de miljonair Akwasi, een halfslachtige spijtbetuiging voor zijn overduidelijke oproep tot geweld op De Dam en een uurtje later bestempelde het OM de uitlatingen van de katoenplukker vastgoedspeculant als “opruiend en daarmee strafbaar” maar seponeerde de zaak omdat Akwasi toegezegd had publiekelijk afstand te nemen van zijn opruiende woorden. Een overduidelijk opzetje.

Onderzoeker van (s)linke praktijken @Vizieroplinks zette zijn tanden er in en ontdekte dat ‘Jacobien Vreekamp de Officier van Justitie is die de deal heeft gesloten met Akwasi’. En dat die ‘naast “discriminatieofficier” ook bestuursvoorzitter is van het Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam, waar KOZP’er Mitchell Esajas bestuurslid is.’

https://twitter.com/VizierOpLinks/status/1304769968903462912

Dit land kent geen onafhankelijke rechtspraak meer. De Trias Politica is kapotstuk.

Ondertussen blijft D66 ageren tegen de rechtspraak in Polen en weigert het corrupte Hof in Amsterdam zelfs om verdachten uit te leveren aan dat land.

Het staatsjournaal maakte het nog bonter toen het berichtte over de vrijspraak van de agressieve rapper en meldde dat George Floyd, die stierf aan een overdosis, door de politie werd doodgeschoten.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties