Stockholm: Parkbezoekers hingen lammeren aan bomen en slachtten ze – Politie komt kijken en doet niks

0
202

Moslims hielden een feest in een park in Järfälla ten noorden van Stockholm en brachten een lam mee voor de picknick. Het dier werd in een boom gehangen en ter plekke geslacht, waarop andere parkbezoekers reageerden door de politie te waarschuwen.

De politie kreeg zaterdag om 14.48 uur alarmmeldingen van meerdere mensen over een aan de gang zijnde slachting in natuurgebied Görväln. Het gebied is vooral populair bij de inwoners van Järfälla omdat er een groot zwemgebied is langs de oevers van het Mälarmeer.

Volgens het politie-incidentrapport dachten bellers eerst dat het een varken was dat aan de boom hing en met een mes was geslacht. Maar toen een politiepatrouille ter plaatse arriveerde, werd vastgesteld dat het een lam was.

De politie sprak met de slachtende moslims die duidelijk maakten dat ze een volledige barbecue aan het voorbereiden waren en daarna verliet de patrouille het toneel zonder verdere actie.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties