Het is een zeer respectabele balans: na de illegale opening van de grens door Angela Merkel in september 2015 werden 2.645 islamitische terreurzaken en 1,3 miljoen strafbare feiten gepleegd door zogenaamde vluchtelingen geregistreerd.

De islamitische terreuraanslag in Berlijn heeft het veiligheidsrisico weer aan het licht gebracht door een fundamenteel verkeerd migratiebeleid. De 30-jarige asielzoeker uit Irak, Sarmad A., combineert in één persoon de desastreuze gevolgen van het beleid van de federale regering: bekend bij de politie, onder voorbehoud van deportatie, contacten in het islamistische terreurmilieu. De Allahu-Akbar-terreur van Berlijn toont ook de willekeur en de brutale ideologie van de radicale islam, waarvan elke burger het slachtoffer kan zijn.

Alleen al in 2019 heeft het Federaal Parket 663 nieuwe terreurprocedures ingeleid. 400 van deze procedures werden geopend op het gebied van islamistisch terrorisme. We zitten nu in het 5e jaar van Merkel’s “grensopeningen”, en de media-taalpolitie probeert dit grotendeels onder het tapijt te vegen, schrijft Anonymous.

Droevige noodlottige dag

Hoe het ook heet, op 13 september 2015 zal in de Duitse geschiedenisboeken de dag komen waarop Angela Merkel de federale politie, voorheen de federale grenswacht, verbood om de grenzen van Duitsland – de identiteit van het land – de sociale stelsels en in het bijzonder de veiligheid van de burgers te beschermen.

Op verzoek van de auteur heeft het persbureau van de federale procureur-generaal (GBA) het aantal islamitische terreurprocessen voor 2019 medegedeeld. Met 400 van de in totaal 663 terreurgevallen valt het merendeel van alle terreurgevallen, expliciet 60,3 procent, net als in voorgaande jaren in de categorie van het islamistisch terrorisme.

De analyse van de terreurcijfers van de afgelopen jaren zegt ook meer over de feitelijke veiligheidssituatie in het land dan de Police Crime Statistics (PKS) van Seehofer, die verdacht wordt van manipulatie.

Het verloop van de vluchtelingenstroom en het zeer problematische aandeel van islamisten en terroristen is dus direct af te lezen aan de cijfers van de procureur-generaal. Volgens deze cijfers heeft de procureur-generaal sinds 2015 in totaal 2645 islamitische terreurzaken aangespannen.

 • – In 2015 zijn er 108 terrorismezaken met islamitische connecties geopend.
 • – In 2016 is dit aantal bijna verdubbeld met 201 islamitische terreurgevallen.
 • – In 2017 komt de vluchtelingengolf tot uiting in de statistieken met 1052 gevallen van terrorisme.
 • – In 2018 werden 884 islamitische terreurgevallen gedocumenteerd.
 • – In 2019 kwamen daar nog eens 400 islamitische terreurgevallen bij.

Ondanks de 2645 processen over islamistische terreur, schaamt de Duitse regering zich niet al te zeer om het sprookje van “het veiligste Duitsland ooit” te verspreiden. In plaats van het verlies aan interne veiligheid aan de kaak te stellen, nemen grote mediahuizen meestal de voorgeschreven taal van het Kanseliersbureau één op één over.

Met deze journalistieke onderwerping zouden autoritaire staten lang geleden spreken over harde overheidspropaganda in plaats van onafhankelijke, uitsluitend op feiten gebaseerde berichtgeving. Een blik op de persberichten van de federale procureur-generaal (BKA) volstaat om te zien dat grote aantallen immigranten uit Syrië, Irak en Afghanistan het doelwit zijn van de veiligheidsautoriteiten als terreurverdachten.

Maar de enorm toegenomen terroristische dreiging van moslimvluchtelingen is een van de grootste taboes op het gebied van binnenlandse veiligheid en wordt zelfs tenietgedaan. Kortom, de islamitische terreurdreiging in Duitsland blijft extreem hoog. Verdere aanslagen door islamitische terroristen kunnen te allen tijde worden verwacht.

Tot 1,3 miljoen misdrijven gepleegd door immigranten

In tegenstelling tot voorgaande jaren werd de bevolking tijdens een persconferentie van het Bondsministerie van Binnenlandse Zaken niet op de hoogte gebracht van de alarmerende cijfers voor 2019; in plaats daarvan verstrekte het BKA het situatiebeeld zonder enige verwijzing naar zijn eigen homepage.

Het situatiebeeld “Misdaad in de context van immigratie” van de Federale Politie is echter niet te zien op de homepage, maar is pas na een paar klikken te vinden. Op 3 maart 2020 werden de kernverklaringen voor de eerste drie kwartalen van 2019 over migrantencriminaliteit daar als PDF-download gedeponeerd. Een transparante aanpak van de immigrantencriminaliteit sinds 2015 zal er zeker anders uitzien.

Totalitarisme wordt de nieuwe normaliteit in Duitsland

Nu, medio augustus 2020, is het BKA er nog steeds niet in geslaagd om de totaalcijfers over 2019 te publiceren. Als cynicus kom je in de verleiding dit te begrijpen, de politie van Merkel houdt zich immers volop bezig met het criminaliseren en vervolgen van critici van het migratiebeleid.

Terecht, met een bijna beangstigende actualiteit voor Duitsland, stelde de Nobelprijswinnaar voor literatuur Alexander Solzjenitsyn:

“Een marxistisch systeem is herkenbaar aan het feit dat het de criminelen spaart en de politieke tegenstander criminaliseert.”

Als men de term “marxistisch” vervangt door “totalitair”, dan geeft deze beschrijving van de stand van zaken door de Nobelprijswinnaar voor de literatuur vrij nauwkeurig de zeer twijfelachtige herstructurering van Duitsland in de afgelopen jaren weer.

Hoe ver deze transformatie naar de nieuwe normaliteit van een altijd totalitaire staat al is gevorderd, blijkt uit het huidige boek Vorsicht Diktatur! waarin wordt onthuld, gedocumenteerd en geanalyseerd Hoe een totalitaire staat wordt opgebouwd in de schaduw van de Corona-crisis, de klimaathysterie, de EU en Hate Speech.

De gegevens die het BKA op 3 maart 2020 publiceerde, spreken voor zich en hebben betrekking op de periode van 1 januari tot 30 september 2019. De volgende gegevens hebben dus betrekking op de eerste drie kwartalen van 2019, de cijfers tussen haakjes zijn een extrapolatie van de cijfers van de auteur voor het hele jaar 2019.

Met uitzondering van schendingen van het vreemdelingenrecht hebben immigranten/vluchtelingen in de eerste drie kwartalen in Duitsland 199.625 strafbare feiten gepleegd. Geëxtrapoleerd naar het jaar wordt het aantal strafbare feiten op ongeveer 266.000 geschat. Dit cijfer omvat 47.477 (63.303) brute overtredingen en overtredingen van de persoonlijke vrijheid. In vijfenzeventig procent van deze gevallen gaat het om lichamelijk letsel.

Er worden drugsdelicten gemeld met 21947 (29262) gevallen. Bovendien worden in BKA-document 3702 (4936) de misdaden tegen seksuele zelfbeschikking opgesomd. Rapportage over de opeenstapeling van seksuele misdrijven door vluchtelingen is grotendeels afwezig in de mainstream, net als de publieke veroordeling van de misdrijven door de federale overheid. Misdaden tegen het leven, het ernstigste misdrijf dat kan worden gepleegd, wordt vermeld als 261 (348).

https://dissident.one/2020/09/22/549/

Na de vluchtelingengolf volgt de criminaliteitsgolf

De meerderheid van de moslimmassa-immigratie van het heden heeft geleid tot een epidemische lawine van criminaliteit. Dit wordt niet alleen beweerd door “kwaadaardige populisten”, maar wordt ook bewezen door de statistieken van de Federale Criminele Politie. De zeer verontrustende samenstelling van voornamelijk mannelijke en islamitische immigranten en hun betrokkenheid bij strafbare feiten zijn duidelijk zichtbaar in de situatiebeelden van het BKA. Volgens het BKA zijn de belangrijkste overtreders Afghanen, Irakezen en Syriërs.

Sinds de opening van de grens in 2015 heeft de federale strafpolitie ongeveer 1,3 miljoen strafbare feiten geregistreerd die door immigranten/vluchtelingen zijn gepleegd. Uitgesplitst naar de afzonderlijke jaren wordt het verlies aan controle als volgt gekwantificeerd:

 • – 2019 (01.01.-30.09.2019): 199 625 overtredingen (266 166 geëxtrapoleerd naar 2019).
 • – 2018: 296 226 overtredingen
 • – 2017: 289 753 overtredingen
 • – 2016: 293 467 overtredingen
 • – 2015: 206 201 overtredingen
 • – Totaal: 1 285 272 (1 351 813)

De cijfers voor iedereen zijn te lezen zoals beschreven op bka.de en het trefwoord “Bundeslagebild Kriminalität im Kontext von Zuwanderung”. Een gedetailleerde analyse van deze alarmerende feiten en een voorspelling van de toekomstige veiligheidssituatie is te vinden in het nieuwe boek van de auteur  Vorsicht Diktatur!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

De meerderheid van de ‘vluchtelingenhelpers’ in Duitsland zijn oudere vrouwen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties