Lampedusa: Immigranten eten de kippen, geiten en puppy’s van Rosi op … en schijten dan in haar tuin

0
262

Lampedusa: Migranten stalen kippen, geiten en puppy’s van een boerin, maar raakten de varkens niet aan.

We zijn hier op het agrarische bedrijf van mevrouw Rosi in de buurt van migratie hotspot Lampedusa.

Ondanks de vele klachten van de dame bij de autoriteiten van het eiland, kamperen hier regelmatig migranten die overal hun behoefte doen en hun vuiligheid achterlaten. Erger nog, ze doodden haar kippen en geiten en aten ze op. De laatste tijd zelfs vier van haar honden (op de foto rechts de resten van een van haar hondenpups). Mevrouw Rosi heeft alleen haar varkens nog, omdat ze veracht worden door de moslims.

“Rosi is wanhopig. Ze klaagt al vier jaar. Allemaal nutteloos. Haar hectare land is een vuilnisbelt geworden. In de loop der jaren werden hier honderden dekens, afval, gebroken flessen en uitwerpselen gevonden. Eindelijk kreeg ze te maken met een groep van tien dronken migranten.”

Moeten we binnenkort overal in Europa aan dergelijke omstandigheden wennen?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties