Linkse terroristen bestormden het politiebureau en vielen oudere vrouwen aan

0
129

Een menigte van de linkse extremistische Black Lives Matter viel een politiebureau in Portland aan. Toen een oudere vrouw zich uitsprak, goten de antiracisten verf over haar uit. Een andere oude dame werd ook lastiggevallen – de gebeurtenissen vastgelegd op film, meldt RT.

De anarchie en het geweld in de straten van Portland, Oregon in de Verenigde Staten gaan door.

Nadat het oostelijke politiebureau van de stad was aangevallen door linkse extremisten, koos de autoriteit vrijdag ervoor om het pand te barricaderen. Maar al in de nacht naar zaterdag viel een bende opnieuw het politiebureau aan en probeerde brand te stichten, schrijft RT.

Individuele burgers die probeerden in te grijpen tegen de chaos, werden zelf aangevallen. De politie van Portland heeft een foto van een van de slachtoffers getweet : een oudere vrouw. Toen de vrouw voor het politiebureau stond om het tegen de menigte te beschermen, werd ze overladen met scheldwoorden, en een van de antiracisten kwam naar voren en goot een of andere vorm van witte verf over haar hoofd.

Een andere blanke vrouw, met een rollator, hield zelf een bord ‘Black lives matter’ omhoog terwijl ze probeerde de antiracisten ertoe te brengen het pand niet meer aan te vallen. Toen werd ook zij lastiggevallen. De oude vrouw had toen tevergeefs geprobeerd een vuur te blussen dat door de menigte was aangestoken.

Na lang wikken en wegen koos de politie er uiteindelijk voor om de menigte te ontbinden. De bende gooide toen stenen en flessen naar de politie en legde zelfgemaakte kraaienpoten neer om de banden van de politieauto’s te vernietigen. Ook werd de politie beschoten met vuurwerk, schrijft RT.

Zweedse connectie
Portland is waarschijnlijk het sterkste bolwerk van Amerikaans extreemlinks vandaag en de linkse extremisten en hun activiteiten worden min of meer openlijk gesteund door de autoriteiten en de media.

Het journalistieke netwerk Project Veritas toonde eerder deze zomer in een recensie aan dat de lokale AFA-afdeling, “Antifa Rose City”, is opgericht door Caroline Victorin (geboren Gauld), die getrouwd is met de twaalf jaar jongere Zweedse linksextremist Johan Victorin. Het echtpaar liet zich inspireren door de linkse extremistische omgeving in Zweden.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties