Kurz verraadt kiezers – Geeft NGO’s zeggenschap over asielbeleid

0
151

De ÖVP, die naar verluidt een restrictief asielbeleid bepleit, kijkt nu gewoon toe terwijl de minister van Justitie van de Groenen, Alma Zadic, de volledige bevoegdheid in de asielprocedure overdraagt aan de NGO’s.

Soros trekpop Kurz en de ÖVP gedragen zich zoals Rutte en de VVD in Nederland. Ze beweren tegen immigratie te zijn terwijl ze feitelijk de omvolking uitvoeren. In februari van dit jaar had Kurz de kiezers ook al verraden door voor verlenging van de EU-mensensmokkelmissie voor de kust van Libië te stemmen.

Asielprocedures worden weer vertraagd

Dit betekent dat de asielprocedures hoogstens opnieuw zullen worden vertraagd, zoals het geval was vóór de tijd van minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl (FPÖ), schrijft Unzensuriert. Nu zelfs namens de staat!

Nu zelfs namens de staat! Omdat Zadic Stephan Klammer van Diakonie koos als hoofd van het Federaal Agentschap voor Kinderopvang en Ondersteunende Diensten (BBU). Dit betekent dat objectief asieladvies volledig wordt getorpedeerd.

Staatsorganisatie onder Kickl

Als minister van Binnenlandse Zaken had Kickl er intensief voor gestreden dat de asielzorg en -begeleiding weer door de staat zou worden georganiseerd, zodat de asielzoekers objectief advies zouden krijgen en door NGO’s door alle instanties worden geloodst, in de hoop dat ze uiteindelijk op de een of andere manier een verblijfsrecht zouden krijgen.

Daartoe werd een nieuw Federaal Agentschap voor Zorg- en Ondersteuningsdiensten (BBU) opgericht. Maar wat doet minister van Justitie Zadic nu? Zij legt het belangrijke terrein van het juridisch advies in handen van een deskundige van de vluchtelingendienst van de Diakonie – een van de grootste asiel-NGO’s in Oostenrijk.

Verraad aan de kiezers van de ÖVP

Overigens is een staatszorgbureau geen uitvinding van de voormalige minister van Binnenlandse Zaken Kickl, omdat ook andere Europese landen, zoals de Bondsrepubliek Duitsland, op deze instellingen terugvallen.

Het feit dat de ÖVP zichzelf toestaat dit belangrijke agentschap, dat is opgericht om een ordelijk asielbeleid te voeren, op een dergelijke manier te vernietigen, is een eersteklas schandaal en een verraad aan de vele kiezers van de ÖVP, die Kurz had gewonnen met de belofte van een restrictief asielbeleid.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties