Tot 3 miljoen mensen in Hongkong zouden in aanmerking kunnen komen om in het Verenigd Koninkrijk te wonen, te werken of te studeren in het kader van een op maat gemaakt immigratiesysteem dat door Dominic Raab is aangekondigd als reactie op de oplegging van nationale veiligheidswetgeving aan Hongkong door China.

Dat is meer dan de hele bevolking van Wales dat in één klap het Verenigd Koninkrijk om zou komen volken. De Britse premier Boris Johnson bevestigt dat de weg naar het burgerschap zal worden opengesteld voor 3 miljoen inwoners van Hongkong, nadat Peking de nationale veiligheidswet heeft uitgevaardigd.

Dominic Raab, de joodse minister van Buitenlandse Zaken van het VK beschuldigde China van een “duidelijke en ernstige schending” van de gezamenlijke verklaring die met het Verenigd Koninkrijk is ondertekend, en beloofde dat de regering haar belofte aan de burgers van de voormalige Britse kolonie zou “nakomen”, bericht The Guardian.

De Britten die op de Tories gestemd hebben om uit de EU te kunnen ontsnappen hebben dat niet gedaan om nu door de globalistische regering van Boris Johnson met een versnelde immigratie opgescheept te worden. Al hadden ze het van de man met een Turkse  overgrootvader wel kunnen verwachten nadat hij al eerder 1 miljoen illegalen wilde legaliseren en van Londen de sharia-bankiers hoofdstad van de wereld wilde maken toen hij nog burgemeester van Londen was.

Brexit en het herwinnen van de controle over de eigen grenzen werd alweer vergeten zodra deze verraders zich op het pluche nestelden. Het is in alle Westerse landen hetzelfde. Het maakt niet uit wie er de verkiezingen wint. Volksvernietiging en het uitroeien van blanken door middel van immigratie heeft bij alle partijen de hoogste prioriteit.

Tot drie miljoen inwoners van Hong Kong moeten de kans krijgen om zich in het Verenigd Koninkrijk te vestigen en uiteindelijk het staatsburgerschap aan te vragen, heeft Boris Johnson gezegd.

De premier zei dat de vrijheden van Hongkong werden geschonden door een nieuwe veiligheidswet en dat de betrokkenen een “route” uit de voormalige Britse kolonie zou worden aangeboden.

Ongeveer 350.000 Britse paspoorthouders, en 2,6 miljoen anderen die in aanmerking komen, zullen vijf jaar lang naar het Verenigd Koninkrijk kunnen komen. En na nog een jaar zullen zij het staatsburgerschap kunnen aanvragen.

Houders van een Brits nationaal overzees paspoort in Hongkong kregen in de jaren tachtig een speciale status, maar hebben momenteel beperkte rechten en hebben slechts gedurende zes maanden recht op visumvrije toegang tot het Verenigd Koninkrijk.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

https://dissident.one/2020/09/28/837/

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties