Twee pedofielen hartstikke doodgeslagen in de gevangenis

0
514

Onlangs zijn twee gevallen van pedofiele moorden in gevangenissen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk opgemerkt.

Een van deze gevallen is Richard Huckle, een Britse pedofiel die ten minste 191 kinderen heeft misbruikt, van 6 maanden tot 12 jaar oud. Om zichzelf te belonen voor het misbruik, gaf hij zichzelf “pedopunten”, terwijl hij de foto’s aan andere pedofielen verkocht.

Daarnaast schreef hij ook een pedofielhandleiding waarin hij advies gaf over hoe misbruik te plegen zonder gepakt te worden. De pedofiel kwam echter vast te zitten toen hij op weg was naar huis uit Maleisië.

De 22 keer levenslang maakte Huckle niet vol, die op 13 oktober vorig jaar ter dood werd veroordeeld in de HMP Full Sutton-gevangenis. De wurging werd uitgevoerd met een gitaarsnaar.

Ook de pedofiel David Bobb is vermoord, dit keer in het gevangenissysteem van Californië. Bobb werd gevangengezet omdat hij een minderjarige jongen seksueel had misbruikt, iets dat niet werd aanvaard door een van zijn medegevangenen.

Afgelopen weekend werd de pedofiel doodgeslagen met een stok door Jonathan Watson in de California Substance Abuse Treatment Facility in Corcoran, zo gewelddadig dat zijn hersenen werden verpletterd. Watson viel ook een andere man aan die ernstig gewond was geraakt.

Of het misbruik van Bobb het motief was, is onduidelijk, maar pedofielen hebben twee keer zoveel kans om te worden vermoord in het gevangenissysteem van Californië in vergelijking met andere gevangenen.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties